ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Persoonlijke begeleiding

We kunnen ons goed voorstellen dat je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding, geen online contact maar rechtstreeks ‘live’ elkaar zien. In dit traject zullen we stap voor stap je bijstaan om je ademhaling in balans te krijgen. We ontvangen je graag in onze praktijk in Doornspijk, waar we samen dieper in gaan op jouw doelen.

Mocht het niet mogelijk zijn om elkaar live te ontmoeten, kunnen we elkaar ook online ontmoeten. We gaan natuurlijk kijken naar je ademconditie eventuele mindset en mindfulness maar ook indien gewenst naar een op maat advies voor suppletie inname en we zullen je een duidelijk schema geven wat je kunt volgen voor je volgende stappen of eventueel volgend doel.

 

Tijdens de sessies gaan we dieper in op de onderliggende oorzaken van de klachten waar je tegenaan loopt. Hierbij kijken we breder dan alleen ademhaling. Voeding, levensstijl of stress kan namelijk ook een grote rol spelen bij het ontwikkelen van klachten. Door samen met je ademtherapeut het hele spectrum aan klachten aan te pakken zorgen we voor een blijvende verbetering van jouw situatie. In dit traject zit 8 uur persoonlijke begeleiding inbegrepen en mocht het nodig zijn dat we meer tijd moeten spenderen kunnen we dat verzorgen natuurlijk.

Meer over het volledige programma

Stop benauwdheid, astma, COPD en onrust.

Wil je gewoon het beste? Direct contact met Dennis Huizenga zelf waarin je samen gaat kijken hoe je je doelen kunt bereiken? Dan is dit programma voor jou.

Volgens Dennis Huizenga (internationaal ademexpert en holistisch coach al vanaf 2005) is het voor de meeste mensen niet gemakkelijk om in simpele stappen hun volgende doel te halen laat staan hun onbewuste ademhaling te veranderen. Met dit programma wordt je stap voor stap begeleidt zodat je samen met Dennis je doelen sneller en zekerder zult bereiken.

Coronavirus: In deze tijden waarin een ongrijpbaar virus heerst, ervaren veel mensen onrust of angsten. Een evenwichtige ademhaling versterkt het herstel en de preventie. Door het coronavirus zijn online sessies een grotere rol gaan spelen. Onder meer door zijn ervaring met buitenlandse cliënten is Dennis ervaren met het geven van online begeleiding en kan jou zo ook op afstand optimaal helpen.

Een persoonlijk traject

Ademhalen doen we (gelukkig) onbewust. Om je ademhaling te veranderen heb je dan ook veel oefening en goede begeleiding nodig. Toch vergeten veel behandelaars dit in hun therapie.
Bij Probreathing kijken we in een persoonlijk traject samen naar jouw situatie; van welke symptomen heb je last?Samen met je begeleider ga je op zoek naar de onderliggende oorzaken en bepaal jij welke oefeningen jou het beste kunnen helpen. Zo ga je altijd aan de slag met een persoonlijk programma.

Tijdens de intake op locatie testen we jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte, om zo tot een op maat gemaakt programma te komen.
Tijdens live sessies op onze praktijk begeleiden we jou vervolgens bij het verbeteren van jouw ademconditie. De meeste mensen hebben 6 tot 8 uur persoonlijke begeleiding nodig om voldoende kennis en kunde te hebben om zichzelf goed verder te kunnen helpen.

Thuis ga je aan de slag met de oefeningen die de therapeut je heeft meegegeven.

De intake en de andere persoonlijke sessies vinden plaats in onze praktijk in Doornspijk. Mocht het om een bepaalde reden niet mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen, is het geen probleem om uit te wijken naar een digitale ontmoeting. Door het internationale karakter van Probreathing hebben we uitgebreide ervaring met het professioneel uitvoeren van persoonlijke begeleiding in de digitale wereld.

Je begint met 30 minuten per dag trainen en dit breiden we langzaam uit.

Naast de persoonlijke sessies krijg je toegang tot het online platform met ruim 50 trainingsvideo’s. Je kan zo na de sessies gelijk zelf aan de slag met het verbeteren van jouw ademhaling.

Persoonlijke begeleider

Jouw persoonlijke begeleider werkt samen met jou aan het verminderen van de klachten en het halen van de doelen.

Eigen tempo

Thuis ga je op je eigen tempo aan de slag met de oefeningen die je hebt meegekregen.

Controleer je adem

Leer wat er gebeurt in je lichaam en met welke oefeningen je balans krijgt.

Belangrijkste voordelen voor jou

 • 8 uur ‘live’ les (hierna volgt regulier tarief);
 • Toegang tot online ‘werkboek’;
 • Persoonlijke intake op locatie, waarbij we onder andere jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte testen;
 • Gratis ademband op maat;
 • Gratis Myo tape (tool voor ‘s nachts);
 • Whatsapp coaching voor korte vragen;
 • Gratis e-book ‘Upgrade jezelf’;
 • Toegang tot de community voor algemene vragen en delen.
Persoonlijke Begeleiding
BREATHING MASTERY PROGRAM
 • 8 uur persoonlijke begeleiding
 • Gratis ademband
 • Gratis hulpmiddel voor het slapen
 • Whatsapp coaching
 • Community toegang
 • Toegang tot alle online lessen
€999,- Start nu

De Buteyko band

De Buteyko band helpt als extra ondersteuning bij de oefeningen van de Buteyko cursus. Door het dragen van de band word je je bewuster van jouw ademhaling. Door de band korte perioden gedurende de dag en nacht te dragen, werk je aan de rustige ademhaling waar we naar streven.
De band is beschikbaar in drie verschillende maten:
Small – middenrif omvang 67 – 87cm
Medium – middenrif omvang 89 -105cm
Large – middenrif omvang 105 – 120cm
Bestel de band hier online.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Jazeker, we zullen elke sessie met elkaar bespreken wanneer het raadzaam is weer af te spreken en dan bespreken we ook de duur van de sessie en de locatie. (digitaal of live)
Nee, je hoeft nergens extra te betalen. Vaak is het raadzaam om te kijken naar eventuele suppletie en in de meeste gevallen is 8 uur begeleiding voldoende. Indien er meer tijd nodig is zal het reguliere tarief van toepassing zijn.
Als je je aanmeldt kun je gelijk beginnen met het online platform en meestal binnen 2 weken kunnen we starten met de eerste sessie.
Ja, voor dit programma zul je alleen in contact zijn met Dennis Huizenga.

Testimonials

Wil jij graag met ons verder praten over hoe Probreathing jou kan helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

  * Dit veld is verplicht