Genees jezelf van astma

Honderdduizenden mensen wereldwijd hebben baat gehad van de Buteyko methode. De Buteyko methode is een ademhaling training methodiek. In het 'Breathing Mastery Programma' is de Buteyko methode verweven met moderne inzichten en een online platform.

Heb je astma en wil je voorgoed op een natuurlijke wijze zonder medicijnen genezen zijn van astma? 

Bestel

Persoonlijke begeleiding met online lessen

Persoonlijke begeleiding d.m.v. online video meetings en lessen helpen de meeste mensen binnen 3 a 4 maanden van hun astma af. Bekijk hieronder de video voor meer informatie.

 

Vanuit huis jezelf op natuurlijk wijze genezen met het 'Breathing Mastery Programma', een unieke combinatie van de Buteyko methode, moderne inzichten en technologie.

Dr. Konstantin Buteyko was een arts, auteur van meer dan 150 wetenschappelijke artikelen en onderzoeker die wetenschappelijk heeft onderzocht wat oude technieken van ademhaling doen met de mens. Zijn onderzoek wat in de 50er jaren plaatsvond hebben vele inzichten en ontdekkingen gegeven in het belang van een gebalanceerde ademhaling. De Buteyko methode heeft wereldwijd honderduizenden mensen geholpen.

Probreathing combineert moderne technieken, inzichten en ervaringen met deze Buteyko methode om zo efficiënt mogelijk mensen wereldwijd te kunnen helpen met hun ademhaling. 

Lees meer

Interview over Buteyko methode

 

Astma is te genezen

Bij het 'Breathing Mastery Programma' wordt de kennis van de Buteyko methode gebruikt met vernieuwde inzichten en moderne technieken. Er zijn vele mensen je voorgegaan die binnen 3 maanden geheel astma vrij zijn geworden, voorgoed. Kijk bij testimonials wat anderen gezegd hebben over deze methode.

Meer fysiologisch gezien is de gasuitwisseling die in het centraal ademhalingssysteem wordt geregeld trainbaar en zal binnen een aantal maanden trainen meestal voorgoed aangepast zijn waardoor vaak medicijnen geheel gestopt kunnen worden en de astma voorgoed genezen is.

(Raadzaam is uw training en/of vernieuwde situatie te overleggen of melden aan uw arts )

Verschil astma vs hyperventilatie

Bij astma vernauwd in het algemeen het lichaam de bronchiën en bij hyperventilatie vernauwd in het algemeen het lichaam de bloedvaten. Het over-ventileren van de longen is meestal de oorzaak van ook astma of astmatische klachten. 

Het lichaam geeft bij 'uit de norm' omstandigheden (simpelweg gezegd omstandigheden waarbij het lichaam niet meer in balans is) allerlei zelf beschermende maatregelen. Zo kun je last hebben van plotselinge benauwdheid in de vorm van een astma aanval of meer chronische vormen hebben in bepaalde omstandigheden of periodes van het jaar.

Het Breathing Mastery Programma© helpt jou je ademhaling in balans te brengen en indien het programma volledig is gedaan, (door o.a. ook de persoonlijke begeleiding en rond de 3 a 4 maanden hebt getraind), bijna altijd zul je voorgoed genezen zijn van jou astma. Het lichaam heeft als het ware een vernieuwde instelling gekregen waardoor de astma bijna altijd wegblijft.

Demo programma

Neem een kijkje in het programma

 

Wat heb jij nodig?

Aanschaffen van een programma of starten van een traject kan nog wel eens een uitdaging zijn, bekijk hier Dennis zijn bericht.

 

Genees jezelf van astma, begin vandaag

Het Breathing Mastery Programma helpt wereldwijd mensen om op een natuurlijke wijze astma te bestrijden. Je kunt nu starten met je eerste les en binnen een paar dagen je eerste live sessie te hebben met een gecertificeerde ademspecialist.

Leer meer over ademhaling, voeding en mindfulness zijn.

Probreathing is onderdeel van Upgrade Jezelf dit bedrijf richt zich vooral op hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Meldt je aan voor de nieuwsbrief

Krijg tips, interessante artikelen, nieuwe video's over ademhaling en mindfulness in je email.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.