Eindelijk een programma dat helpt jouw ademhaling te controleren.

Heb je de ademconditie test al gedaan?

Doe hier de ademtest

Wat is het Breathing Mastery Programma©?

Probreathing helpt vanaf 2006 mensen nationaal en internationaal om hun ademhaling in balans te brengen. Uit deze succesvolle behandelingen is het Breathing mastery programma© voort gekomen. Dit programma is volledig online te volgen. Je wordt persoonlijk begeleid door middel van Video-calls en Whatsapp.

 

Breathing mastery programma© (BMP)

Het BMP is een onderbouwd online trainingsprogramma dat helpt je ademhaling in balans te krijgen.

In dit programma is een makkelijk te volgen stappenplan ontwikkeld waarbij je stap voor stap wordt geleerd de controle terug te krijgen op jouw ademhaling. Door het BMP te volgen zal jouw ademconditie verbeteren en bijna altijd zullen klachten als hyperventilatie, astma, onrusten (die gekoppeld zijn aan de ademhaling), lichte COPD, allergieën en slaapapneu voorgoed verdwijnen. In ruim 50 online lessen ga je leren wat je moet doen om jezelf te genezen. Bij het programma is het  raadzaam persoonlijke begeleiding te krijgen van een professional zodat deze jouw persoonlijke situatie kan inschatten en dat je zo goed mogelijk wordt geholpen de volgende stap te maken. Lees meer....

 

Twijfels of jouw klachten ooit wel over zouden gaan?

Ademhaling die niet onder controle is maakt je vaak erg onzeker en het zorgt voor ergernis en stress. Stel je voor dat je opnieuw je in balans voelt, in je kracht voelt, zelfverzekerd kan zijn in iedere situatie, volledig genezen bent van je hyperventilatie, astma, COPD, slaapapneu, hooikoorts en onrusten of angsten zonder medicijnen?

Voorgoed jezelf genezen door middel van 1 uur trainen per dag voor een aantal maanden. De meeste mensen voelen binnen een paar weken trainen significante verbeteringen.

Ademhaling is een onbewust proces. Je dient hiervoor begeleiding te krijgen om dit blijvend aan te passen. Helaas is het zo dat er veel onwetendheid is op het gebied van ademhaling en zullen simpele oefeningen niet adequaat zijn. Bij een juiste begeleiding zul je snel vooruitgang opmerken.

 

AANBIEDING: Breathing mastery programma© (van €399) NU VOOR €299

BONUS: Nu incl. 2 sessies persoonlijke begeleiding van 30 minuten (online video) t.w.v. €135, een gratis e-book t.w.v. €7 en een persoonlijk op maat gemaakte ademhalingsband t.w.v. €25.

Onze verschillende programma's

Kies het voor jou meest passende programma. Nadat je gekozen hebt volgt er een persoonlijke intake. Hierin hebben we het over jouw specifieke situatie. Zo zorgen we ervoor, dat je altijd het programma dat het best bij jouw situatie past, gaat volgen.

7 dagen proef

€7

€1 p.dag voor 7 dgn.

- Online lessen

- Gratis e-book t.w.v. €7

- Direct helpende ademhalingsoefeningen

- Whatsapp coaching

- Persoonlijke begeleiding

MEER INFO

BESTEL

Astma

€299

van 399 voor 299

- Persoonlijke begeleiding

- Online lessen 

- Whatsapp coaching

- e-book 'Upgrade Jezelf'

- Community toegang

MEER INFO

BESTEL

Hyperventilatie

€299

van 399 voor 299

- Persoonlijke begeleiding

- Online lessen 

- Whatsapp coaching

- e-book 'Upgrade Jezelf'

- Community toegang

MEER INFO

BESTEL

Angsten

€299

van 399 voor 299

- Persoonlijke begeleiding

- Online lessen 

- Whatsapp coaching

- e-book 'Upgrade Jezelf'

- Community toegang

MEER INFO

BESTEL

Wat kun je verwachten van het Breathing mastery programma©

  • Leer wat je kunt doen bij benauwdheid of astma aanval.
  • Leer hoe je dient te ademen met sporten.
  • Hoe kun je ademen en slapen?
  • Leer hoe je dient te praten (ook waardevol voor publiekelijk spreken).
  • Krijg meer dan 50 lessen.
  • Nu tijdelijk gratis 1 uur of 2x 30min. persoonlijke begeleiding Krijg meer dan 50 online lessen.(t.w.v. €115). (hierna zijn er kosten aan verbonden)
  • Gratis e-book 'Upgrade jezelf' cadeau (t.w.v.€7) 
  • Whatsapp coaching bij directe korte vragen. (1e maand gratis)
  • Je ontvangt een persoonlijk op maat gemaakte ademhaling-band (t.w.v.€25).

Bewezen

Een bewezen systeem waar vele tienduizenden mensen wereldwijd baat bij hebben gehad.

Professioneel

Leer de meeste stof online en de persoonlijke aspecten kunnen via persoonlijke begeleiding ondervangen worden. 

Blijvend resultaat

Resultaten zijn bij volledig doorlopen van het traject bijna altijd voorgoed m.a.w. als je ademhaling in balans is zal het zelden zijn dat je klachten terugkomen.

Ondanks zijn goede conditie had Joep last van zijn ademhaling. Joep vertelt hoe zijn leven is verandert.

 

Testimonials

"Deze man heeft mij de tools gegeven om aan mij zelf te werken. Dennis is een hele fijne vent, die beschikt over veel kennis. Een allround therapeut."

Norbert van Tuijl

Veel gestelde vragen (FAQ)

Bij aanschaf ontvang je een inlog zodat je wanneer je wilt de lessen online kunt volgen. Daarnaast krijg je al aanbieding een uur persoonlijke online begeleiding erbij. Hiermee krijg je een compleet pakket samen met een op maat gemaakte band en een hulpmiddel voor 's nachts om voorgoed af te komen van je hyperventilatie.

Lees hier een aantal van de vele testimonials.

Bij een goed onderbouwd online programma (met een grote database en software op de achtergrond) kun je vooral in je eigen tempo en zonder beperkingen de oefeningen en de informatie tot je nemen. Ook heb je niet te maken met reistijden naar een begeleider of cursus. Met het online programma van Probreathing krijg je ook online persoonlijke begeleiding.

De meerwaarde zit hem vooral in de duidelijke stappen. In een groepscursus  bepaalt vaak de begeleider of de groep het tempo. Ook zit niet iedereen te wachten om publiekelijk te delen of hoge kosten uit te geven aan een op een begeleiding.

Nee deze site is in het leven geroepen en door Dennis Huizenga, een internationaal erkend Buteyko therapeut, holistisch coach, auteur en spreker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. (Dennis is tevens volledig eigenaar van deze site).

Doeltreffendheid, zelf in te delen tijd en geen reistijden en ook financieel stukken goedkoper dan een op een begeleiding.

Je bepaalt zelf het tempo. Raadzaam is elke dag een stukje te doen. Voor het trainen heb je minimaa; 45 minuten per dag nodig voor ene aantal maanden (meestal 3 a 4). De totale cursus bevat voor ongeveer 6 uur aan lesmateriaal.

0% RISICO!

Niet 100% tevreden geld terug garantie.

Ben je niet tevreden? Stuur ons binnen 30 dagen een email en je krijgt zonder vragen het volledige aanschafbedrag retour.

Close

50% Complete

Krijg GRATIS tips, adviezen en oefeningen.

Help jezelf naar o.a. meer balans, innerlijke rust en meer energie door af en toe een email te krijgen. Je privacy staat ons hoog in het vaandel!