Breathing Mastery Programma© (BMP).

Het BMP is een onderbouwd online trainingsprogramma dat helpt je ademhaling in balans te krijgen.

In dit programma is een makkelijk te volgen stappenplan ontwikkeld waarbij je stap voor stap wordt geleerd de controle terug te krijgen op jouw ademhaling. Door het BMP te volgen zal jouw ademconditie verbeteren en bijna altijd zullen klachten als hyperventilatie, astma, onrusten (die gekoppeld zijn aan de ademhaling), lichte COPD, allergieën en slaapapneu voorgoed verdwijnen. In ruim 50 online lessen ga je leren wat je moet doen om jezelf te genezen. Bij het programma is het  raadzaam persoonlijke begeleiding te krijgen van een professional zodat deze jouw persoonlijke situatie kan inschatten en dat je zo goed mogelijk wordt geholpen de volgende stap te maken.

In het programma zullen de volgende belangrijke aspecten naar voren komen: Hoe je leer je zo adequaat ademen in rust, met sport, tijdens slaap en tijdens andere activiteiten.

In het BMP zit ook de Buteyko methode verweven. Dit is een wereldwijd bewezen methode die heeft aangetoond vooral mensen met astma adequaat te kunnen helpen om van hun ziekte af te komen. In Australië is deze methode groter dan de astma stichting.

Verder krijg je ons E-book en een op maat gemaakt ademhalingsband.  In de trainingsperiode krijg je in ieder geval 2 keer 30 minuten persoonlijke begeleiding via video-calls en staan we klaar om jouw vragen ook via Whatsapp te beantwoorden.

Het Breathing Mastery Programma© is het mooiste cadeau wat je je zelf kunt geven.

terug naar pagina