ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Train je ademhaling op de juiste wijze

 

Ademconditie test nog niet gedaan? Bekijk onderstaande video!

Het Breathing mastery programma

Indien jouw ademconditie onvoldoende (of lager)  is dan is het aan te raden je ademhaling te gaan trainen. Het Breathing mastery programma is een programma samengesteld door jaren ervaring van professionals.

Het programma bestaat uit twee onderdelen:

 • Een online platform met hierin meer dan 60 videos hoe je je ademhaling kunt verbeteren.
 • Persoonlijke begeleiding, wat afhankelijk van het soort traject, een of meerdere uren begeleiding omvat.

Bij Probreathing kijken we samen naar jouw situatie; van welke symptomen heb je last? Welke oefeningen zijn dan voor jou geschikt? Het is van essentieel belang dat je door de persoonlijke begeleiding verder geholpen wordt. (zie de online videos lessen als een online werkboek)

De meeste mensen voelen al binnen enkele weken significante verbeteringen!

Na aanschaf van het Breathing mastery programma maken we op kort termijn de eerste intake afspraak en samen met jou zullen we gaan uitstippelen welke stappen raadzaam zijn te nemen. Met de persoonlijke begeleiding, het online platform en de whatsapp coaching zul je snel resultaten boeken. Ons advies: begin met het online programma en maak zsm de eerste afspraak voor de persoonlijke sessie (meestal in de praktijk te Doornspijk). Let op! Een uur per dag dien je voor een paar maanden te trainen.

De kosten voor de eerste sessie zit bij het programma in, hierna is het afhankelijk van jou persoonlijke situatie hoeveel extra uren je nodig dient te hebben. De ervaring leert ons dat de meeste mensen naast het online programma 4 tot 8 uur in totaal nodig hebben voor de persoonlijke begeleiding.

Ga naar het persoonlijke begeleidings traject

Het Breathing mastery programma

Er zijn verschillende soorten programma's. Maak hieronder je keuze, na aanschaf volgt een intake waarbij we dieper ingaan op jouw situatie en wensen. (We testen dan onder andere jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte. Zo zorgen we voor een op maat gemaakt programma).

Twijfel je welk pakket bij jou past en wil je met ons overleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil graag overleggen

Wat kun je verwachten van het
Breathing mastery programma©

Wat krijg jij?

 • Persoonlijke intake om jouw persoonlijke programma samen te stellen
 • Toegang tot het online platform met meer dan 50 lessen
 • Persoonlijke begeleiding d.m.v. online video sessies
 • Whatsapp coaching bij directe korte vragen (1e maand gratis)
 • Adviezen over voeding en producten die een effect hebben op je ademhaling
 • Gratis persoonlijk supplementen advies
 • Gratis E-book ‘Upgrade jezelf’
 • Nu tijdelijk 1 uur of 2x 30 min gratis persoonlijke begeleiding (hierna zijn er kosten aan verbonden)

Wat leer je?

 • Wat er in je lichaam gebeurt als je verkeerd ademt
 • Wat je kunt doen bij benauwdheid of astma aanvallen
 • Hoe je goed kunt spreken (ook waardevol voor publiekelijk spreken)
 • Hoe je goed ademt tijdens het sporten
 • Hoe je echt mindful kunt zijn
 • Hoe je het beste kunt ademen tijdens het slapen

Bepaal zelf hoe jij wilt trainen

De vorm van begeleiden kan je tijdens het programma naar wens aanpassen.

Persoonlijke begeleiding

De intake vindt plaats op locatie, zodat we een passend programma voor jou kunnen samenstellen en we je gezien hebben. Daarnaast kunnen vervolg sessies plaatsvinden via video meetings.

Online lessen

Ons platform biedt meer dan 60 online video’s met oefeningen en uitleg om jouw ademconditie te verbeteren. Natuurlijk zijn wij altijd bereikbaar mocht je tegen problemen aanlopen of even meer hulp nodig hebben.

De mobiele app

Met onze handige app heb je jouw oefeningen altijd bij de hand. Zo kan jij aan de slag waar en wanneer je dat zelf maar wilt.

De adem-band

De adem-band helpt als extra ondersteuning bij je ademhaling door de dag en nacht heen. Door het dragen van de band word je je bewuster van jouw ademhaling. Door de band korte perioden gedurende de dag en nacht te dragen, werk je aan de rustige ademhaling waar we naar streven.
De band is beschikbaar in drie verschillende maten:
Small – middenrif omvang 67 – 87cm
Medium – middenrif omvang 89 -105cm
Large – middenrif omvang 105 – 120cm
Bestel de band hier online.

Bewezen

Een bewezen systeem waar vele duizenden mensen wereldwijd al baat bij hebben gehad.

Professioneel

Leer de meeste stof online en werk aan het fine-tunen van de persoonlijke aspecten via persoonlijke begeleiding.

Blijvend resultaat

Als je het volledige traject doorloopt zijn de resultaten bijna altijd voorgoed. Met andere woorden: als je ademhaling in balans is zal het zelden zijn dat je klachten terugkomen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Na aanschaf van het programma dat bij jou past gaan we samen in een persoonlijke intake dieper in op jouw wensen. Tijdens de intake op locatie meten we jouw ademconditie, hartslag en zuurstof gehalte. Op basis hiervan adviseren wij je over jouw invulling van het programma. Met je eigen inlogcodes kan je vervolgens zelf online aan de slag met de ruim 50 lessen. Daarnaast krijg je een gratis e-book en op maat gemaakte ademband.
Lees hier een aantal van de vele testimonials.
Bij een goed onderbouwd online programma (met een grote database en software op de achtergrond) kun je vooral in je eigen tempo en zonder beperkingen de oefeningen en de informatie tot je nemen. Ook heb je niet te maken met reistijden naar een begeleider of cursus. Met het online programma van Probreathing krijg je ook online persoonlijke begeleiding via whatsapp of videobellen.
De meerwaarde zit hem vooral in de duidelijke stappen. In een groepscursus bepaalt vaak de begeleider of de groep het tempo. Ook zit niet iedereen te wachten om publiekelijk persoonlijke ervaringen te delen of hoge kosten te maken voor een-op-een begeleiding.
Nee, deze site is in het leven geroepen door Dennis Huizenga, een internationaal erkend Buteyko therapeut, holistisch coach, auteur en spreker die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. (Dennis is tevens volledig eigenaar van deze site).
Doeltreffendheid, zelf in te delen tijd, geen reistijden en ook financieel een stuk goedkoper dan een-op-een begeleiding.
Je bepaalt zelf het tempo. Raadzaam is elke dag een stukje te doen. Voor het trainen heb je minimaal 45 minuten per dag nodig voor een aantal maanden (meestal 3 a 4). De totale cursus bevat voor ongeveer 6 uur aan lesmateriaal.

Testimonials

Twijfel jij welk pakket bij jou past?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor overleg.

  * Dit veld is verplicht