Over ons

Een oprecht verhaal, bekijk hoe Dennis Huizenga geïnterviewd wordt over zijn verleden, zijn angsten en de reden waarom hij dit werk doet.

 

Upgradejezelf opende in 2006 zijn deuren (Probreathing is onderdeel van de Upgradejezelf groep).

Een holistische praktijk waar vooral gericht was op mental coaching. Al snel kwamen als extra 'pilaren' voeding en ademhaling erbij.

Ikzelf (Dennis Huizenga) ben oprichter van Upgrade jezelf en heb vele jaren als holistisch coach mijn werk gedaan voordat de praktijk mij leerde meer en meer te focussen op ademhaling. 'Ademhaling is de meest onderschatte tool naar een goede gezondheid', (Tegenwoordig is veel aandacht voor ademen maar hiermee zeg ik niet dat veel ademen de gezonde weg is, sterker nog in mijn overtuiging is dit vaak de bron van onrust, astma, hyperventilatie, allergieën, slaapapneu etc.).

Na jaren vele mensen geholpen te hebben met een combinatie van de Buteyko methode en holistische benadering ontwikkelde ik stap voor stap een systeem. Dit systeem wordt nu het 'Breathing Mastery Programma' genoemd en opereert nu wereldwijd.

Eind 2020: We hebben momenteel een team van mensen en naar verwachting zal binnen afzienbare tijd meerdere ademspecialisten wereldwijd gaan assisteren om zo nog meer mensen te kunnen helpen in hun uitdagingen m.b.t. ademhaling.

Ongelooflijk om contact te hebben met mensen over de gehele wereld... ik verbaas me er nog steeds over hoe dat werkt.

Dennis in 10 seconden

Buteyko therapeut, holistisch coach, vegetariër, auteur van o.a. het boek Upgradejezelf.

 o.a. bij RTL4

geweest: martial artist / entrepreneur / thrill seeker 

studies: Vanaf 1996 verdiepen in hoe je het beste uit jezelf kan halen ... ademhaling, neurologie, voedingsleer, seksualiteit, etc. Meer dan eens mezelf neergezet als laboratorium rat :)

meer info: studies 

naast boekenkennis: chronische hyperventilatie gehad gecombineerd met angstaanvallen

foodie, natuurliefhebber, dierenvriend, lover, mensenvriend en heb ook mijn vrijheid nodig voor creativiteit en opladen van mijn batterij....

wil graag mensen helpen meer balans te vinden in het leven!

Dennis NU

Meer internationale cliënten aan het bedienen met het Engelse Breathing Mastery Programma. https://www.probreathing.com 

Druk doende de verbeterde Nederlandse versie https://www.probreathing.nl te professionaliseren met meer informatie over o.a. immuun versterkende voeding en kruiden. 

Zit nu veel achter de camera! 

  

 

Wie was Konstantin Buteyko?

Persoonlijke of VIP coaching

Heb je interesse in meer persoonlijke begeleiding? 

Meer informatie