Over ons

'Upgrade Jezelf' opende in 2006 zijn deuren. Probreathing is onderdeel van de Upgrade Jezelf groep.

Een holistische praktijk waar vooral in de beginjaren gericht was op mental coaching. Al snel kwamen als extra 'pilaren' voeding en ademhaling erbij.

Dennis Huizenga is oprichter van Upgrade jezelf. Naast dat Dennis coach is, is hij zich steeds meer gaan focussen op ademhaling. Dennis vertelt:

‘Ademhaling is de meest onderschatte tool voor het krijgen van een goede gezondheid. Wanneer je op de juiste manier leert ademen kun je de klachten van onrust, angst, hyperventilatie, allergieën, lichte vorm van COPD, slaapapneu en astma verminderen of hier zelfs helemaal van af komen’.

Dennis heeft nationaal en internationaal al veel mensen geholpen. Ook leidt hij ademhalingstherapeuten op die na het volgen van een uitgebreid opleidingsprogramma het Breathing master programma mogen begeleiden.

Wil je meer weten over Dennis, en alles wat hij onderneemt? Volg hem dan op Youtube.

Interview Dennis Huizenga

Bekijk hoe hij open spreekt  over zijn verleden met angsten, zijn ervaring met het vroeg overlijden van zijn vader en de reden waarom hij dit werk doet.

 

 

Na jaren vele mensen geholpen te hebben met een combinatie van de Buteyko methode en holistische benadering ontwikkelde ik stap voor stap een programma. Dit programma ging vanaf 2017 live en werd het 'Breathing Mastery Programma' genoemd en opereert nu wereldwijd.

Eind 2020: We hebben momenteel een team van mensen en naar verwachting zal binnen afzienbare tijd meerdere ademspecialisten wereldwijd gaan assisteren om zo nog meer mensen te kunnen helpen in hun uitdagingen m.b.t. ademhaling.

Dennis in 10 seconden

Buteyko therapeut, holistisch coach, vegetariër, auteur van o.a. het boek Upgradejezelf.

geweest: martial artist / entrepreneur / thrill seeker 

studies: Vanaf 1996 verdiepen in hoe je het beste uit jezelf kan halen ... ademhaling, neurologie, voedingsleer, seksualiteit, etc. Meer dan eens mezelf neergezet als laboratorium rat :) meer info: studies 

naast boekenkennis: chronische hyperventilatie gehad gecombineerd met angstaanvallen

foodie, natuurliefhebber, dierenvriend, lover, mensenvriend en heb ook mijn vrijheid nodig voor creativiteit en opladen van mijn batterij.... wil graag mensen helpen meer balans te vinden in het leven!

Dennis NU

Meer internationale cliënten aan het bedienen met het Engelse Breathing mastery programma. https://www.probreathing.com

Wie was Konstantin Buteyko?

Lees hier een artikel van Dr. Buteyko.

Persoonlijke of VIP coaching

Heb je interesse in meer persoonlijke begeleiding? 

Meer informatie over coaching