ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

In deze video praat Dennis open over zijn eigen verleden met angstaanvallen en hyperventilatie. Ook deelt hij zijn ervaring met het overlijden van zijn vader. Zijn eigen verhaal is de aanleiding geweest tot het opstarten van het werk als therapeut dat hij nu doet.

‘Upgrade Jezelf’ opende in 2006 zijn deuren. Dit begon als een holistische praktijk die in het begin vooral gericht was op mental coaching. Al snel kwamen hier de extra ‘pilaren’ voeding en ademhaling bij. Probreathing is onderdeel van Upgrade Jezelf en staat helemaal in het teken van ademhaling.

Dennis Huizenga is de oprichter van Upgrade Jezelf (Kvk: 55521134). Naast dat Dennis holistisch coach is, is hij zich steeds meer gaan focussen op ademhaling. Dennis vertelt:

‘Ademhaling is de meest onderschatte tool voor het krijgen van een goede gezondheid. Wanneer je op de juiste manier leert ademen kun je de klachten van onrust, angst, hyperventilatie, allergieën, lichte vorm van COPD, slaapapneu en astma verminderen of hier zelfs helemaal van af komen’.

Dennis heeft nationaal en internationaal al vele duizenden mensen geholpen. Ook leidt hij ademhalingstherapeuten op die na het volgen van een uitgebreid opleidingsprogramma het Breathing mastery programma mogen begeleiden.

Wil je meer weten over Dennis en alles wat hij onderneemt? Volg hem dan op Youtube https://www.youtube.com/DennisHuizenga

Ga naar het Breathing mastery programma

Dennis in het kort

Adem-specialist, holistisch coach en auteur van o.a. het boek ‘Upgrade Jezelf‘ en ‘ademhaling, de grote genezer’(samen met Patrick McKeown van Oxygen advantage en Buteyko clinic geschreven).

Dennis, het gezicht achter Probreathing.

Altijd op zoek naar nieuwe manieren om het beste uit zichzelf te halen. Door ademhaling, neurologie, voedingsleer, seksualiteit en nog vele andere studies. Hierbij zet hij zichzelf regelmatig in als laboratorium rat.

Naast boekenkennis is hij zelf ervaringsdeskundige; hij had hyperventilatie en angstaanvallen.

Bekijk het interview met Dennis op Youtube.

Foodie, natuurliefhebber, dierenvriend, lover, mensenvriend; zomaar een paar woorden die Dennis omschrijven. ‘En o ja, ik heb mijn vrijheid nodig voor creativiteit en het opladen van mijn batterij.’

En nu? Nu wil Dennis graag mensen helpen meer balans te vinden in het leven. Via het engelse Breathing mastery program doet hij dat ook internationaal.

Naar het Breathing mastery programma

Twijfels of jouw klachten ooit wel over zullen gaan?

Ademen, we doen het allemaal en het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar een verkeerde ademhaling kan je een onrustig gevoel geven of zelfs zorgen voor ergere klachten.
Probreathing zorgt voor deskundige hulp voor iedereen met vragen over ademhaling.
Stel je voor dat je je opnieuw in balans voelt, in je kracht, dat je zelfverzekerd kan zijn in elke situatie, volledig genezen van hyperventilatie, astma, COPD, slaapapneu, hooikoorts en onrusten of angsten. Probreathing zorgt hiervoor.

Probreathing brengt de inzichten uit de Buteyko cursus samen met de ervaring en kennis van Dennis Huizenga. Dennis heeft zelf ervaring met hyperventilatie en angsten en weet dus goed hoe heftig dit kan zijn. En nog veel belangrijker: hij weet hoeveel rust het brengt als je jouw ademhaling weer onder controle hebt.

Meer over de Buteyko cursus
Wat is het Breathing mastery programma

Wil jij weten hoe wij jou kunnen helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

    * Dit veld is verplicht