ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

Persoonlijke begeleiding

We kunnen ons goed voorstellen dat jij behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding. We ontvangen je graag in onze praktijk in Doornspijk, waar we samen dieper in gaan op jouw problemen en doelen. Mocht het niet mogelijk zijn om elkaar live te ontmoeten, kunnen we elkaar ook online spreken.

 

Tijdens de sessies gaan we dieper in op de onderliggende oorzaken van de klachten waar je tegenaan loopt. Hierbij kijken we breder dan alleen ademhaling. Voeding, levensstijl of stress kan namelijk ook een grote rol spelen bij het ontwikkelen van klachten. Door samen het hele spectrum aan klachten aan te pakken zorgen we voor een blijvende verbetering van jouw situatie.

Meer over het volledige programma

Stop benauwdheid, astma, COPD en onrust.

Heb jij last van benauwdheid, astma, COPD of onrust? Onze therapeuten helpen jou graag om van jouw klachten af te komen. In onze unieke methode combineren we oefeningen uit de bewezen Buteyko cursus met moderne inzichten en systemen.

Volgens Dennis Huizenga (internationaal ademexpert en gecertificeerd Buteyko therapeut) is het voor de meeste mensen niet gemakkelijk om de ademhaling te leren aanpassen in een paar dagen. Wij combineren daarom de kracht van live sessies op locatie met het voordeel van zelf thuis oefenen. Door de persoonlijke begeleiding kijken we continu met je mee en sturen bij waar nodig. Zo verbeter je snel jouw ademconditie en kwaliteit van leven.

Coronavirus

In deze tijden waarin een ongrijpbaar virus heerst, ervaren veel mensen onrust of angsten. Een evenwichtige ademhaling versterkt het herstel en de preventie.

Door het coronavirus zijn online sessies een grotere rol gaan spelen. Onder meer door zijn ervaring met buitenlandse cliënten is Dennis ervaren met het geven van online begeleiding en kan jou zo ook op afstand optimaal helpen.

Een persoonlijk traject

Ademhalen doen we (gelukkig) onbewust. Om je ademhaling te veranderen heb je dan ook veel oefening en goede begeleiding nodig. Toch vergeten veel behandelaars dit in hun therapie.
Bij Probreathing kijken we in een persoonlijk traject samen naar jouw situatie; van welke symptomen heb je last?Samen met je begeleider ga je op zoek naar de onderliggende oorzaken en bepaal jij welke oefeningen jou het beste kunnen helpen. Zo ga je altijd aan de slag met een persoonlijk programma.

Tijdens de intake op locatie testen we jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte, om zo tot een op maat gemaakt programma te komen.
Tijdens live sessies op onze praktijk begeleiden we jou vervolgens bij het verbeteren van jouw ademconditie. De meeste mensen hebben 6 tot 8 uur persoonlijke begeleiding nodig om voldoende kennis en kunde te hebben om zichzelf goed verder te kunnen helpen.

Thuis ga je aan de slag met de oefeningen die de therapeut je heeft meegegeven.

De intake en de andere persoonlijke sessies vinden plaats in onze praktijk in Doornspijk. Mocht het om een bepaalde reden niet mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen, is het geen probleem om uit te wijken naar een digitale ontmoeting. Door het internationale karakter van Probreathing hebben we uitgebreide ervaring met het professioneel uitvoeren van persoonlijke begeleiding in de digitale wereld.

Je begint met 30 minuten per dag trainen en dit breiden we langzaam uit.

Naast de persoonlijke sessies krijg je toegang tot het online platform met ruim 50 trainingsvideo’s. Je kan zo na de sessies gelijk zelf aan de slag met het verbeteren van jouw ademhaling.

Persoonlijke begeleider

Jouw persoonlijke begeleider werkt samen met jou aan het verminderen van de klachten en het halen van de doelen.

Eigen tempo

Thuis ga je op je eigen tempo aan de slag met de oefeningen die je hebt meegekregen.

Controleer je adem

Leer wat er gebeurt in je lichaam en met welke oefeningen je balans krijgt.

Belangrijkste voordelen voor jou

 • 8 uur ‘live’ les;
 • Toegang tot online ‘werkboek’;
 • Persoonlijke intake op locatie, waarbij we onder andere jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte testen;
 • Gratis ademband op maat;
 • Whatsapp coaching voor korte vragen;
 • Toegang tot de community voor algemene vragen en delen.
Persoonlijke Begeleiding
BREATHING MASTERY PROGRAM
 • 8 uur persoonlijke begeleiding
 • Gratis ademband
 • Gratis hulpmiddel voor ademhaling tijdens het slapen
 • Whatsapp coaching
 • Community toegang
 • Toegang tot alle online lessen
€799,- Afgeprijsd van €899 Start nu

De Buteyko band

De Buteyko band helpt als extra ondersteuning bij de oefeningen van de Buteyko cursus. Door het dragen van de band word je je bewuster van jouw ademhaling. Door de band korte perioden gedurende de dag en nacht te dragen, werk je aan de rustige ademhaling waar we naar streven.
De band is beschikbaar in drie verschillende maten:
Small – middenrif omvang 67 – 87cm
Medium – middenrif omvang 89 -105cm
Large – middenrif omvang 105 – 120cm
Bestel de band hier online.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Jazeker, indien je na een aantal dagen of na het einde van de 7 dagen besluit het programma te willen vervolgen kan dat door naar de 'bestel' pagina te gaan en de cursus aan te schaffen. Hierdoor blijft jouw voortgang en kun je doorstromen naar het vervolg van het programma.
Nee, je hoeft nergens te betalen en ook zullen we voor deze proefperiode geen creditcard gegevens van je vragen. Wees gerust, dit programma is rechtstreeks ontwikkeld door Dennis Huizenga zelf en hij wil niks weten van onzuiverheden of onduidelijkheden m.b.t. persoonlijke gegevens of verborgen kosten.
Als je je aanmeldt kun je gelijk beginnen.

Testimonials

Wil jij graag met ons verder praten over hoe Probreathing jou kan helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

  * Dit veld is verplicht