ADEM - CONDITIE TEST

De ademconditie test geeft binnen 1 minuut duidelijkheid over jouw ademconditie.

Start Test

VIP jaar begeleiding

Probreathing biedt nu een unieke kans voor degenen die op zoek zijn naar persoonlijke begeleiding op weg naar een gezondere, fitter en sterkere levensstijl.

Onze VIP-begeleiding biedt een jaar lang ondersteuning voor ‘the happy view’, met een op maat gemaakt programma dat is afgestemd op uw specifieke doelen en behoeften.

Tijdens onze sessies gaan we dieper in op de onderliggende oorzaken van jouw klachten. We kijken breder dan alleen ademhaling, voeding en levensstijl, want stress kan ook een grote rol spelen bij het ontwikkelen van klachten. Bovenal staat het verhogen van je ademconditie voorop.

Onderwerpen:

 • Ademhaling: In de begeleiding zal specifiek aandacht worden besteed aan de ademhalingstechnieken om de ademhaling te optimaliseren en eventuele ademhalingsproblemen aan te pakken.
 • Voeding & supplementen: Hierbij zal worden gekeken naar een gezonde en gevarieerde voeding, met specifieke aandacht voor de juiste voedingssupplementen, zoals magnesium, zink, vitamine D3 en multi-vitamine. Ook zullen we een scan doen mbt neurotransmitters om te zien of daar extra behoefte is voor aanvulling.
 • Detoxen: De begeleiding zal gericht zijn op het reinigen van het lichaam, waarbij specifiek aandacht wordt besteed aan het reinigen van de darmen, lever en gal.
 • Beweging cq sport: hierbij zal er aandacht worden besteed aan de juiste beweging en sportvormen voor een gezonde levensstijl
 • Slaap: Hierbij zal aandacht worden besteed aan slaapkwaliteit en slaapproblemen, met het oog op het verhogen van de slaapkwaliteit.
 • Stressmanagement: Hieronder valt het aanpakken van stress en het ontwikkelen van copingmechanismen om beter om te gaan met stressvolle situaties. Dit kan helpen bij het verminderen van klachten zoals ademhalingsproblemen, het verbeteren van de slaapkwaliteit, het verbeteren van de concentratie en het verbeteren van de algehele gezondheid. Hieronder kunnen ook technieken zoals meditatie, ademhalingsoefeningen, mindfulness en cognitieve gedragstherapie vallen.
 • Mindset: In de begeleiding zal aandacht worden besteed aan mindset, met het oog op het verminderen van stress, het verhogen van de concentratie en het versterken van mindfulness.
 • Spiritualiteit (optioneel): Indien gewenst, kan er ook aandacht worden besteed aan spiritualiteit, zoals yoga, meditatie en ademhalingstechnieken.

 

 

Daarnaast gaan we ook in op detoxen en reinigen van de darmen en optioneel gaan we dieper in spiritualiteit, mindfulness en meditatie.

Dit programma omvat elke paar weken (of later in het jaar, elke maand) persoonlijke begeleiding.

Ook ontvang je een jaarvoorraad aan magnesium, zink, vitamine D3 en multi vitamines van het topmerk Cellcare en natuurlijk monitoren we je ademconditie, hartslag en bloedsuiker regelmatig.

Bovendien ontvangt u gratis toegang voor een jaar tot ons online platform voor ademhaling, en een gratis ademband. Door samen het hele spectrum aan te pakken, zorgen we voor een blijvende verbetering van jouw situatie.

Laten we samenwerken om je doelen te bereiken!

 

 

 

Start nu

Heb je de ademconditie test nog niet gedaan?

Indien je de ademconditie test nog niet hebt gedaan is het raadzaam hier te klikken op ademconditie-test.

Volgens Dennis Huizenga (internationaal ademexpert en holistisch coach al vanaf 2005) is het voor de meeste mensen niet gemakkelijk om in simpele stappen hun volgende doel te halen laat staan hun onbewuste ademhaling te veranderen. Met dit programma wordt je stap voor stap begeleidt zodat je samen je doelen sneller en zekerder zult bereiken.

Een VIP- traject

Met onze VIP begeleiding bij Probreathing helpen we je om het beste uit jezelf te halen op allerlei vlakken. We gaan dieper in op de onderliggende oorzaken van jouw klachten en kijken breder dan alleen ademhaling, voeding en levensstijl. Stressmanagement, sport en slaap zijn ook onderdelen die we meenemen in onze begeleiding. We gaan ook kijken naar detoxen en reinigen van darmen voor een optimalisatie van je gezondheid.

Onze begeleiding zal zich richten op verhogen van je ademconditie, maar dit is slechts een onderdeel van de totale benadering. Door samen het hele spectrum aan te pakken, zorgen we voor een blijvende verbetering van jouw situatie. Dit traject omvat persoonlijke begeleiding elke paar weken of elke maand. Bovendien ontvang je een jaarvoorraad aan supplementen zoals magnesium, zink, vitamine D3 en multi vitamine. Daarnaast krijg je gratis toegang tot ons online platform voor ademhaling en ontvang je een gratis ademband bij de VIP begeleiding.

Door middel van onze VIP begeleiding zal niet alleen je gezondheid enorm stijgen, maar ook je prestatieniveau zal een boost krijgen. Dit programma heeft veruit de minste kans op terugval in de toekomst. Neem contact met ons op om jouw persoonlijke traject te starten!

 

Met de VIP begeleiding van Probreathing krijg je de unieke kans om persoonlijk begeleid te worden door Dennis Huizenga, een specialist in ‘peak performance’.

Dennis heeft niet alleen twee boeken geschreven over ademhaling, maar is ook docent bij de Cellcare academy, een bedrijf dat topsporters en topvoetballers begeleidt. Bovendien is Dennis begonnen als psychotherapeut en heeft hij opleidingen gevolgd in het psychologische en spirituele spectrum. Hierdoor kan hij je niet alleen helpen met ademhaling, maar ook met mentale en spirituele ondersteuning, indien gewenst.

Een jaar durende begeleiding zal een transformerende reis zijn voor zowel de deelnemer als de begeleider, en is door veel mensen beschreven als een letterlijke ‘levensveranderaar’.

Persoonlijke begeleider

Jouw persoonlijke begeleider werkt samen met jou aan het verminderen van de klachten en het halen van de doelen.

Eigen tempo

Thuis ga je op je eigen tempo aan de slag met de oefeningen die je hebt meegekregen.

Controleer je adem

Leer wat er gebeurt in je lichaam en met welke oefeningen je balans krijgt.

Trainen op jouw manier

Altijd
whatsapp
support
Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen plannen we een intake gesprek in. We vinden het fijn om jou dan live te ontmoeten, dus vaak spreken we af op onze praktijk in Doornspijk. Als dat niet mogelijk is, kijken we uiteraard naar een manier die jou wel goed uitkomt.
Je krijgt direct toegang tot ons online platform met ruim 60 trainingsvideo’s. Hierin legt Dennis duidelijk de verschillende oefeningen uit en krijg je meer kennis over ademhaling. Zo kan je direct zelf aan de slag met het programma. Wij zijn altijd voor jou bereikbaar op Whatsapp mocht je tegen vragen aanlopen.
Oefen jij graag op je eigen tempo? Dat kan natuurlijk. Je kunt met het online platform prima zelf uit de voeten. In principe kan je zo het hele programma zonder begeleiding doorlopen.
Na een bepaald aantal online lessen vinden we het prettig om even te horen hoe het met je gaat. Dit doen we vaak door een online gesprek. We kijken of je tegen vragen aanloopt, of je al vooruitgang merkt en we bespreken welke oefeningen voor jou het belangrijkst zijn om mee verder te gaan. Mocht je dit echt niet willen kan je dit uiteraard ook overslaan.
We zijn goed bereikbaar voor online gesprekken, bijvoorbeeld via Zoom of Facetime. Zo kunnen we je op weg helpen bij vragen over de oefeningen en bespreken we samen welke stappen voor jou belangrijk zijn. Ook kijken we met je mee of je alle oefeningen op de juiste manier uitvoert. Wil jij graag volledig met live begeleiding werken, kies dan voor ons programma ‘Persoonlijke begeleiding’. We werken dan in live sessies bij ons op locatie in Doornspijk.

VIP jaar begeleiding

 

Onze VIP-begeleiding bij Probreathing biedt jou de unieke kans om jezelf op allerlei vlakken te verbeteren en het beste uit jezelf te halen. Onze specialist Dennis Huizenga, met meer dan 25 jaar ervaring in ademhaling en peak performance, zal je persoonlijk begeleiden.

Met maximaal 35 uur ‘live’ les krijg je toegang tot een uniek programma waarmee je jouw volle potentieel kunt bereiken. Naast de live sessies heb je toegang tot ons online ‘werkboek’ met trainingsvideo’s en oefeningen, waarmee je 24/7 toegang hebt tot extra potentie van vele uren les.

Bij de intake op locatie testen we jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte, zodat we samen een op maat gemaakt programma kunnen opstellen. Hierna krijg je een gratis ademband op maat en Myo tape (tool voor ‘s nachts) om je te helpen bij de oefeningen thuis. Daarnaast bieden we Whatsapp coaching zodat je elk moment van de dag steun kunt krijgen.

In de eerste 4 weken zullen we wekelijks sessies hebben van 1-2 uur waarna we overgaan op 2 maandelijkse sessies van 1 uur. De resterende 9 maanden zullen we 1 keer per maand een sessie van 2 uur hebben. Hierbij zullen we gebruik maken van onze professionele faciliteiten en technologieën om jouw ademconditie, hartslag en zuurstofgehalte te testen. Je zal ook toegang krijgen tot ons online ‘werkboek’ en ontvangt een gratis ademband op maat, Myo tape, e-book ‘Upgrade jezelf’ en papieren versie van het boek “Ademhaling de grote genezer’.

Dit programma zorgt ervoor dat de kans op terugval minimal is. Indien gewenst kunnen we ook kijken naar meerdaagse sessies of sessies in het buitenland, dit zal in overleg plaatsvinden. Upgrade jezelf naar een nieuw niveau met onze VIP begeleiding. Met onze jarenlange ervaring in ademtherapie en peak performance begeleiding, leiden we jou op een persoonlijke reis naar een gezonder en energieker leven.

€5000 ex.BTW (ex.eventuele reiskosten) (=€6050 inclusief BTW)

NB> Deze begeleding is volledig zakelijk aftrekbaar!

 

VIP jaar coaching
BREATHING MASTERY PROGRAM
 • VIP jaar begeleiding
 • Inclusief jaar voorraad supplementen
 • Ademband
 • 2 E-books
 • Een jaar lang toegang online platform
 • Volledig zakelijk aftrekbaar
€6050,- Start nu

Meer over Dennis

Bekijk het interview met Dennis.

Most recente videos: klik hier

🔴 Abonneer je voor meer tips: klik hier

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

Jazeker, we zullen elke sessie met elkaar bespreken wanneer het raadzaam is weer af te spreken en dan bespreken we ook de duur van de sessie en de locatie. (digitaal of live)
Nee, je hoeft nergens extra te betalen. Vaak is het raadzaam om te kijken naar eventuele suppletie en in de meeste gevallen is 8 uur begeleiding voldoende. Indien er meer tijd nodig is zal het reguliere tarief van toepassing zijn.
Als je je aanmeldt kun je gelijk beginnen met het online platform en meestal binnen 2 weken kunnen we starten met de eerste sessie.
Ja, voor dit programma zul je alleen in contact zijn met Dennis Huizenga.

Testimonials

Wil jij graag met ons verder praten over hoe Probreathing jou kan helpen?
Neem dan gerust contact met ons op.

  * Dit veld is verplicht